G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Access Bars® tretma

Aktivirajte 32 točk na glavi in spremenite svoje življenje na bolje!

Access Bars® so za mnoge ljudi najlažji in najprijaznejši način za vstop v novo življenje.

Sprememba je opazna že po enem tretmaju. 

Si želite vajeti življenja ponovno vzeti v svoje roke in v polnosti začeti izkoriščati svoj potencial ter vse v življenju ustvarjati z lahkoto – odnose, kariero, denar, telo...? Na individualnem tretmaju počistimo trenutne glavne omejitve iz vašega življenja in vam omogočimo več lahkotnosti in svobode na vseh področjih in s telesom.

Pri  Access Bars® tretmanu z rahlim dotikom 32 točk na glavi na učinkovit in preprost način sprostimo vse, kar nam ne dovoljuje in nas omejuje pri tem, da bi v življenju z lahkoto prejemali.

V barsih (točkah), ki se jih tokom tretmana dotaknemo, je shranjen ves naboj, ki se je tokom tisočletij nabiral v našem sistemu v zvezi z našimi razmišljanji in prepričanji o denarju, zdravju, miru, kreativnosti, našemu telesu in procesu staranja, seksualnosti, sanjah in upanju,... Med tretmajem se dogaja razelektritev in na ta način se sprostijo vse energije, ki so ujete v možganih in telesu. Nežen dotik točk na glavi sproži različne procese osvobajanja in vam omogoči več jasnosti in zavedanja.

Z Access Barsi® pobrišemo vse nekoristne »datoteke«, ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti. Pravzaprav so barsi trdi disk vašega računalnika. To je dobesedno material, ki ste ga shranjevali življenje za življenjem in ko vse to pobrišemo ustvarimo več prostora in možnosti v vašem življenju!

En Access Bars® tretma lahko odpravi od 5.000 – 10.000 let omejitev povezanih z določeno točko, ki so jo dotaknemo na glavi.
Daje nam možnost, da spremenimo vse, kar v našem žilvljenju ne deluje.
Kakšen doprinos je to lahko vam, vašim bližnjim in svetu?

Ali vaše življenje ni čisto takšno, kot bi ga želeli? Želite več?
Naročite se na Access Bars® tretma: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Mobi: 041 344 904 – Albina Bosilj  - Access Bars® Fascilitator