G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Predstavitev Access Bars®

Predstavitvena delavnica: Vstopi v svet neskončnih možnosti
Uvod v Access: Orodja, s katerimi lahko spremenite vse

Vabljeni na predstavitev Access Consciousness, kjer vam bom predstavila tehnike in orodja, ki jih lahko uporabljate vsak dan in kreirate življenje, kot si ga želite.

Med drugim bomo govorili tudi o osnovni tehniki Access Bars. Kako z preprosto tehniko Access Bars spremenimo naše življenje na bolje?  
Za koga je ta delavnica? Za vse tiste, ki bi radi več od življenja.... boljše odnose, partnerja, več denarja, novo ali boljšo službo, lažje in lahkotnejše prejemanje obilja na vseh nivojih bivanja.

Kakšno bi bilo vaše življenje v zavedanju, da ste vi tisti, ki ga kreirate?

Na uvodni predstavitveni delavnici, bomo spoznali orodja za ustvarjanje boljšega življenja s pomočjo orodij Access Consciousness in preizkusili kratke 15 min tretmaje!

V kolikor želite bolj lahkotno, radostno in veličastno življenje na vseh področjih, je Access Bars lahko za vas.

Uvodno predavanje v Acess: torek, 09.06.2015, ob 17.00 – 19.00 ure

Kje: Teden vseživljenskega učenja - TVU, UPI Ljudska Univerza Žalec.
Predavateljica: Albina Bosilj Cekuta, izvajalka Ponovne povezave - The Reconnection®, Access Bars® Fascilitator, vodenih meditacij, delavnic za Osebno rast in razvoj ter intuativna svetovalka.
Obvezne prijave na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., najkasneje do torka 09.06.2015 do 11.00 ure.