G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Stopite iz strahov v Svetlobo in Informacije

Otroke vse čudi. Vsak dan vidijo svet kot popolnoma novo pustolovščino. Brez omejenih okvirov, kamor mi predalčkamo stvari, otroci niso zaslepljeni z ničemer, kar vidijo. Nimajo priučenega strahu, zato se ne omejujejo s tem, "kaj morajo", "česa ne smejo", ne obremenjujejo se z obveznimi obredi in resnobnostjo. Vse je del čudeženega vesolja v katerega so se rodili.

Preberi več

Gregorjevo

Danes je god sv. Gregorja, ki je bil po starem julijanskem koledarju prav na dan začetka pomladi. Začnejo se dnevi z več svetlobe in Svetloba je vir življenja na planetu Zemlja tudi mi sami smo bitja Svetlobe, brez nje ne bi obstojali. Naše fizično telo potrebuje svetlobo za svoje delovanje in obstoj.

Gregorjevo je znan tudi kot dan, ko se ptički ženijo, znano po celotnem slovenskem območju, velja pa tudi za praznik zaljubljencev. Da pa lahko v popolnosti sprejemamo ljubezen moramo biti voljni začeti se učiti najprej ljubiti Sebe.

Preberi več

Bodite ČUDEŽ

Danes 21. januarja 2019 se je izvajala po celem Svetu,  meditacija – Aktivacija vrnitev Svetlobe (Return of Light Activation), ki je silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za razrešitev zastoja med silami Luči in teme, kar bo končno osvobodilo človeštvo. 

Med meditacijo in petjem mantre eeeaaa se je ustvarjal mavrični vrtinec Svetlobe, ki se je  širil iz naših src navzven po celotnem planetu.

Svet okli nas se nenehno spreminja, svet spreminjajo tudi majhne stvari. Kako naj izvajamo spremembe, ki si jih želimo? Kako prežeti svet z ljubeznijo, velikodušnostjo, odpuščanjem, sočutjem in sprejemanjem? Vam zveni kakor čudež? Če želite imeti takšen svet, morate biti ČUDEŽ!

Preberi več

Večja zavestnost bo spremenila vašo prihodnost

Karma in spreminjanje prihodnosti, dr. Brain Weiss je med hipnotično regresijo včasih popeljal svoje kliente v prihodnost. Postopek je poimenoval hipnotična progresija. Eno od odkritij o prihodnosti je opisal v knjigi Same Soul, Many Bodies (Ista duša, več teles). Gre za to, da je prihodnost spremenljiva. Ves čas se spreminja, glede na to kaj počnemo zdaj. Torej vaše sedanje početjene vpliva le na tisto, kar se bo zgodilo čez 10 minut, ampak tudi na vaše naslednje življenje. 

Preberi več