G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Napolni svoje telo s Svetlobo in rastrupi svojo glavo v pomoč telesu

Spomladanski čas je idealen čas za rastrupljanje telesa, to lahko preberemo vsepovsod, a ravno tako je pomembno razstrupiti tudi ostala čustva, ki zastrupljajo. 

5 najhujših strupov in povzročiteljev bolezni: jeza, žalost, strah, skrb, pohlep.

Če so jetra v formi smo veseli in bistri, v nasprotnem primeru, ko doživljamo »jeterno krizo«  smo neverjetno bolj utrujeni in potrti. Kadar smo veseli in nam v možganih brbota serotonin, ker si polnimo baterije s svetlobo – priporočilo: Reconnective Healaing (Vzpostavitev ravnovesja z Svetlobo, Energijo in Informacijo) in se gibljemo predvsem v naravi, v gozdu, ob reki, imajo tudi jetra nekaj od tega: serotonin odločilno pripomore k obnavljanju poškodovanih jetrnih celic. Poleg tega uravnava prebavo.

Razstrupljanje vedno pomeni: naredi nekaj proti stresu in za dobro počutje. Čudovit tretma za rastrupljanje naše glave pa je Access Bars tretma (barsi – 32 točk na glavi, ko izvajamo osebi posamezni bar, se odstranijo vsa razmišljanja, misli, občutki in čustva, ki jih ima ta oseba v zvezi z denarjem, kreativnostjo, staranjem, radostjo, žalostjo, telesom, komunikacijo....). Več...

 

»Dajte telesom vedeti, kakšno darilo so, in potem vam bodo darilo.« Gary M. Douglas