G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Telesni proces MTVSS - poletno razvajanje teles

Bliža se čas ko bomo svoja telesa zopet predajali energiji sonca in morja, ko si bomo polnili »baterije«. Koliko več lahko še omogočimo svojemu telesu? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati? 

Vabim vas na izkušnjo tretmaja telesnega procesa Access Consciousness MTVSS.

Gre za zelo preprost in nežen način polaganja rok, s katerim telesu omogočimo lahkotnost, sproščenost in energičnost, ki jo je doslej izgubljajo skozi življenje.

MTVSS omogoča okrepitev in popolno prenovo telesa. Vse, kar smo telo zaklenili v staranje in omejene zmožnosti, se odstranjuje, hkrati pa telesu omogočimo, da zaživi to, kar bi lahko bilo že vseskozi.

S procesom se na različnih delih telesa, sklepih, organih zažene krog tridesetih različnih energij, s čimer te dele telesa prečistimo, okrepimo in omogočimo, da so lahko največ, kar so lahko.

MTVSS izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu: metabolizema, dihalnega sistema, imunskega sistema, prebavnega sistema, živčnega sistema kože, limfnega in hormonskega sistema, reproduktivnih organov in okostja. Torej deluje na vse v telesu.

Ne uporabljamo pa tega procesa samo, ko zaidemo v težave. Zelo priporočljivo je, da ga uporabljamo redno in postane del našega življenja, tudi, ko smo popolnoma zdravi in v dobri kondiciji. Z njim raziskujemo, česa vse je sposobno naše telo in kaj lahko ustvarimo v tem življenju skupaj z našimi telesi. Večkrat ko ga prejemete, bolj vstopate v popolnoma novo dojemanje telesa in naših zmožnosti.

Ali zaznavate nemoč v svojem utelešenju? 

Koliko sebe resnično živite in koliko sebe nenehno pomanjšujete?

Ste nenehno utrujeni? Brezvoljni? Imate občutek, da vegitirate iz dneva v dan?

Podarite svojemu telesu MTVSS in hvaležno vam bo. 

Skupaj z telesi za večjo kreacijo novih možnosti. 

Svoj tretma si rezerviraj na: kontakt M: 041 344 904 - Albina

Dobrodošli v mojo družbo in svet neskončnih možnosti!

Objem Svetlobe