G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Interaktivni dinamični tretmaji

Kljub temu, da so jesenski dnevi krajši, včasih tudi turobni in surovi, jih lahko naredite barvite, takšne, da vas napolnijo z energijo, voljo in navdihom.

Interaktivni dinamični tretma je individualni tretma, ki je osebno srečanje, kjer je čas namenjen vam, vaši regeneraciji in izpolnjenosti. 

S pomočjo frekvenc 333, zdravilnih zvokov COD- glasbeno zdravilnega instrumenta, Bars terapij ali ostalih telsnih procesov energijsko odklenemo telo in odpravimo omejitve iz področij življenja in telesa, ki za vas ne delujejo in kjer si želite spremembo.

Ni skrivnost, da živimo v času drastičnih sprememb in mnogoterih izzivov. Včasih je zelo težko čutiti mir in veselje v kaosu modernega življenja. Toda kljub izzivom našega sveta je tukaj nekaj lepega in svetlega kar se dviguje –  zavest miru, ljubezni in individualnosti.

Tretmani, delavnice, osebne fascilitacije, ki vas podprejo tudi na vašem dušnem potovanju, ki vam pomagajo kreirati vaše življenje z več radosti in lahkotnosti. Kar poveča vašo vizijo in odpre nove možnosti. Ker niste tukaj zgolj zato, da preživite, tukaj ste, da uspevate.

Raziščite kaj vas ovira , kako lažje potovati skozi življenje v teh časih repidnih sprememb in stopite bolj stabilno v vaš potencial in vašo moč kot pozitivna sila tega sveta.

Tretmani so plod dolgoletnih izkušenj in skrbno izbranih duhovnih znanj, ki vključuje tudi zvok . Interaktiveni dinamični tretmaji, ki vas popeljejo v akcijo in pritegnejo delovanje vseh delov vasega bitja – srca, uma, telesa in duha. Odpravite stres, prečistite stare in tuje energije, prebudite nove ideje in si pridobite ter se naučite praktičnih orodij, ki vas popeljejo skozi na višje nivoje miru, ljubezni, doprinosa in radosti. 

Kaj se dogaja večini ljudem. Svoje cilje dajejo na stran, ne dovolijo, da njihovi potenciali zasvetijo. Dovolijo stresu, dvomom, strahovom in lastnim omejitvem, prepričanjem da pogasijo njihove strasti in jih držijo ujete. Zato si poredkoma vzamejo čas, da se povežejo z njihovim višjim jazom stran od konstantnega vrveža in hrupnega kaotičnega modernega življenja.

Pomagamo ohraniti in povečati vašo moč, da kreirate vaše življenje, skozi inspiracijske tretmane dobite prostor, da preprosto ste in se povežete z vašo dušo. Dobili boste tudi praktična orodja, ki vam dajo podporo, ki jo potrebujete v danem momentu, da živite bolj mirno, izpopolnjeno in svobodno življenje.

Več info na:

E- pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 
M: 041 344 904 - Albina