G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Kaj če bi živeli drugačno resničnost skupaj z vašim telesom?

Terapija telesnih procesov Access Consciousness je individualna terapija, izvaja se zgolj z dotikom preko oblačil in deluje energijsko.

Izvedem proces za katerega zaznam, da bo v tistem trenutku za vaše telo največji doprinos. Med tretmanom se razveljavijo programi, ki vam ne dovolijo, da bi se stvari spremenile, omogočajo doprinos k zdravljenju in celovito obnovo, pospešijo regeneracijo telesa, uničujejo omejitve in projekcije na telo. Hkrati se skozi tretma odklene zavedanje o omejitvah, kar odpira nova vrata prejemanju, negovanju in razvajanju telesa. Omogoči se več možnosti za lahkotno bivanje.

Odstranjujemo vse, kar je nepotrebnega v telesu (tvorbe, strupi, tumorji, znamenja.... ) in manifestiramo vse, kar bi v telesu moralo biti.

Eden izmed telesnih procesov je tudi korekcija vida - spreminjanje in izboljšanje vida, kar vpliva na več jasnosti v celotnem življenju. Pomaga tudi pri sinusih.

MTVSS tlesni proces aktivira imunski sistem, izničuje posledice vseh travm na telesu, izničuje vse procese, kjer telo ne deluje pravilno, gre za eliminacijo učinkov staranja na telo, za obnovo bolnih organov, za lažje premagovanje fizičnih naporov. Izjemen rezultat je tudi pri ženskah takoj po porodu - hitrejša regeneracija in povratek energije.

Ali ste pripravljeni na več lahkotnosti in svobode na vseh področjih in s telesom?

Naročilo na tretma: M: 041 344 904 - Albina Bosilj

Dobrodošli v mojo družbo!