G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Darilo * Darilo * Darilo

Predpraznični čas v meni vzbuja lepe občutke. Neizmerno se ga veselim, saj je to čas, ko zima zaživi v vsem svojem sijaju in pride do izraza mistična stran življenja, ko človek prejme duhovni pečat. Obožujem z lučkami okrašena mesta in domove, obožujem čas za srečanje z družino in prijatelji in obožujem obdarovanja meni dragih oseb. Nisem pa navdušena nad gnečo v trgovskih centrih, kar verjamem, da tudi vi ne.

Zato z vami delim koristno idejo za nekoliko drugačno božično ali novoletno darilo. Darilo, zaradi katerega vam ne bo treba v gnečo trgovskih centrov in darilo, ki bo tistemu, kateremu ga boste podarili, ostalo v lepem spominu, hkrati pa mu pomagalo, da nemeni čas zgolj sebi. Saj živimo v obdobju, v katerem je “nimam časa” postala skoraj mantra sodobnega človeka. 

Čas, posvečen nam samim  je lahko odlično božično ali novoletno darilo. Pokažimo torej ljudem okoli sebe, kako pomembni so nam in jim naklonimo to,  privoščimo jim: 

Sprostitveni tretma – razvajanje telesa in duha skozi zvoke COD –a (glasbeno-zdravilni inštrumen), s frekvencami 333 – Ponovne povezave ali Terapijo telesnih procesov Access Consciousness.  

V obilici decemberskih obdarovanj in pripravi jedilnikov in družabnih družinskih  večerov pogosto pozabimo pozornost nameniti najbolj pomembni osebi – sebi. Sprostitveni tretma je lahko tudi vaše derilo, ki si ga podarite sebi. Vzamete si dragoceni čas zase. 

Naročilo darilnega bona na e-meil:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Po prejemu vašega naročila, vam posredujem vse dodatne informacije.

Hvala, ker skupaj delimo Svetlobo!