G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Aktivacija Svetlobnih teles

V tem času se ogromno govori o obrambi proti virusom, naša največja obramba proti vsem virusom pa ni "cepivo", ampak naša ljubeča pozornost do Sebe, do našega telesa, do vsega kar je, pripravljenost, da pogledamo v svojo notranjost v točko bolečine/nemoči in prebudimo svojo MOČ. Da vzpostavimo ravnovesje, se ponovno oziroma še močneje povežemo z našim Bitjem.

V tem času, ki je za nami in tudi v prihodnje bo še toliko bolj intenzivno poleg močnega imunskega sistema pomemben močan imunski sistem naše PSIHE.

Ko varujemo naše celice fizičnega telesa in si krepimo naše fizično telo z vitamini in dodatki k prehrani, je pomembno tudi, da ne puščamo v našo podzavest "viruse" v obliki besed, čustev, nizkih energij, prepričanj in projekcij drugih ljudi... prefinjenih vdorov v obliki skrbi za nas, kar dostikrat močno zavede posameznika, da dovoli vdor v svoje osebno polje - energetski sistem ter postane predmet zunanjih manipulacij, nadzora, omejevanja...

V ta namen - intenzitete časa v katerem smo in je pred nami sem vam pripravila tretma AKTIVACIJA SVETLOBIH TELES

...da še močneje slišite svoj notranji glas, ki vas vodi po vaši poti, da ste povezani z svojim Bitjem, onkraj utvar te realnosti, da začnete in znate poslušati vaše telo.Da vas ne zavedejo razne teorije zarot in sporočila medijev, da ste opazovalec v dvignjeni vibraciji in zavesti.Da spoznate, da ste vi tisti, ki veste... da začutite resnico ali laž. Da sledite Resnici, da ste v Svetlobi, kar vas ne glede na zunanja dogajanja ohranja v radosti in lahkotnosti življenja samega.

Da ohranjate zavest, da ste vi z vašimi pogledi najmočnejši kreator vašega življenja... Vaš pogled na svet ustvarja vašo realnost, realnost ne ustvarja vašega pogleda.

Kakšen bi bil svet, ko bi vsi oddajali vibracijo harmonije, radosti, hvaležnosti, ljubezni, enakosti....?

Tretma hkrati omogoča opuščanje preživete identitete, da prostor novi identiteti, novemu zavedanju in novemu doživljanju te realnosti.
S spuščanjem vaše stare identitete vsak posameznik ob tem podpre globalno spreminjanje človeštva, da se spreminja tudi stara kolektivna identiteta dominance, nadzora, hierarhije več/manj, nenehne tekmovalnosti, da se razpusti in pripravi prostor za bolj humano družbo, ki temelji na enakovrednosti, sodelovanju in podpori.

Ko se povežemo z svojim Bitjem, smo v zavedanju, da nikoli nismo sami, da imamo močno in neizmerno podporo bitij Svetlobe, da so naši Angeli varuhi, vodniki , zvezdna bitja vedno z nami, da nas vodijo, podpirajo in varujejo.

Tretma Aktivacija svetlobnih teles, vam je lahko v maksimalno podporo v tem posebnem obdobju, v katerem smo se znašli na planetu Zemlja, kot doprinos pri lažjem in bolj lahkotnem prehodu v novo.

Vabljeni tudi k vaši Osebni Ponovni povezavi. Več si preberite Tukaj

Za več info in rezervacije na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., M: 041 344 904