G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Brezplačna meditacija - Aktivacija svetlobnih teles

  Kdaj: 21.12.2021 ob 21.00 uri.

  Kje: on-line (v udobju vašega doma)

  V namen - intenzitete časa v katerem smo in je pred nami sem vam pripravila meditacijo 

  AKTIVACIJA SVETLOBIH TELES

 

...da še močneje slišite svoj notranji glas, ki vas vodi po vaši poti, da ste povezani z svojim Bitjem, onkraj utvar te realnosti,  da začnete in znate poslušati vaše telo.
Da vas ne zavedejo razne informacije.
Da ste opazovalec in hkrati kreator v dvignjeni vibraciji in zavesti.
Da spoznate, da ste vi tisti, ki veste... da začutite resnico ali laž.
Da sledite Resnici, da ste v Svetlobi, kar vas ne glede na zunanja dogajanja ohranja v radosti in lahkotnosti življenja samega.

Da ohranjate zavest, da ste vi z vašimi pogledi najmočnejši kreator vašega življenja...danes, jutri in v bodoče.
Vaš pogled na svet ustvarja vašo realnost, realnost ne ustvarja vašega pogleda.

Kakšen bi bil svet, ko bi vsi oddajali vibracijo harmonije, radosti, hvaležnosti, ljubezni, enakosti....?

In ravno to bomo aktivirali v svojih telesih in skozi srčno čakro poslali v zavest celotnega človeštva planeta Zemlje. 

V prvem delu bomo opustili preživete identitete in nato dali prostor novi identiteti, novemu zavedanju in novemu doživljanju te realnosti.
V nas je moč in mi smo mogočni in veličastni kreatorji!

S spuščanjem svoje stare identitete vsak posameznik ob tem podpre globalno spreminjanje človeštva, da se spreminja tudi stara kolektivna identiteta dominance, nadzora, hierarhije več/manj, nenehne tekmovalnosti, da se razpusti in pripravi prostor za bolj humano družbo, ki temelji na enakovrednosti, sodelovanju in podpori.

Ko se povežemo z svojim Bitjem, smo v zavedanju, da nikoli nismo sami, da imamo močno in neizmerno podporo bitij Svetlobe, da so Angelska bitja v doprinos, da nas spremljajo vseskozi naši varuhi (naš team), de je družina naših zvezdnih bitij vedno z nami, da nas še toliko bolj podpirajo v tem času, saj je obstoj človeštva na Zemlji pomemben ne samo za nas ampak za celotno galaksijo.

Meditacija Aktivacija svetlobnih teles, vam/nam je lahko v maksimalno podporo v tem posebnem obdobju, v katerem smo se znašli na planetu Zemlja, kot doprinos pri izbiri moči vsakega posameznika, pri sprejemanju bolj pravih odločitev, ki nas bodo kolektivno pognale iz teme, v pot Svetlobe na tem čudovitem planetu Zemlja.

Vabljeni tudi k vaši Osebni Ponovni povezavi. Več si preberite Tukaj

Za več info in rezervacije na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., M: 041 344 904