G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Meditativni krog ob zimskem solisticiju, 21.12.2023

Zimski solsticij je dan v letu, ko se sonce pojavi nizko na nebu in nam podarja najmanj svetlobe. Je eden največjih praznikov, ko počastimo prehod od Teme k Luči, kar simbolno pomeni da se iz notranjih globin začnemo ozirati v Svetlobo. 

V tem času se subtilne energije na Zemlji spreminjajo in vplivajo na vse nas, zavedno ali nezavedno, na ta dan pa so še posebej močne. Če smo v zavedanju toka energij, se lahko tudi harmonično pomikamo z njimi in so nam v doprinos.

Zato je ta dan  idealen trenutek, da se ustavimo, pogledamo nazaj na preteklo obdobje ter hkrati pogledamo naprej v nov čas, ko se ponovno vračata Moč in Svetloba. 

Pridružite se mi na meditativnem krogu,  21.12.2023 ob 21.00 uri, v udobju vašega doma! 

 

Čas trajanja meditacije 45 min. 

Povezali se bomo s svojo notranjo modrostjo, se  širili v svoje notranje svetove.  Staro leto umira in skozi zavestno refleksijo bomo opustili staro in pripravili pot za novo rojstvo in si začrtali nove tirnice.

Meditacija  bo podkrepljena s frekvencami 333 – The Reconnection, kar bo dalo vsem vključenim v naš meditativno "zdravilni" krog večjo povezavo s samim seboj in z virom,  povezavo z Zemljo in njenimi bitji, minerali ter vam prineslo globoko duhovno izkušnjo.

Pričnimo nov cikel v letu 2024, še bolj zavestno, bolj  lahkotno in kreativno, v obilju vsega, kar je naša srčna želja na vseh nivojih našega bivanja.

Na brezplačni meditativni krog ob zimskem solisticiju se lahko prijavite na:

E: albina@ zivimopovezani.si

M: 041 344 904 ali FB strani (ZS)