G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

O nas

DRUŠTVO ŽIVIMO ZDRAVO POVEZANI
Deluje na področju duhovnih in znanstvenih ved (kvantna fizika), da posameznika v življenju podpre tam, kjer je zanj v danem momentu najbolj primerno in na način, ki je v posameznikovo največje dobro – postati bolj zavesten in zaživeti svoj namen. Vemo, da se vsaka težava najprej pojavi na energetskih telesih, šele potem se manifestira na fizičnem telesu. Da smo le energija, kar je potrdila tudi kvantna fizika, da so fizični atomi sestavljeni iz vrtincev energije, ki se nenehno vrtijo in vibrirajo. Da vsak od njih oddaja svojo unikatno energijo, svoj unikatni odtis. Torej, če se resnično želimo opazovati in iti po poti lastne spremembe, si je najprej potrebno za začetek priznati, da smo vsi le bitja iste energije in vibracije. V bistvu je vse le energija različnih frekvenc.  
S svojim delovanjem društvo ozavešča posameznika oziroma ga pripelje do točke, kjer je dovolj zavesten, da v sebi ustvari spremembo, tako da lahko poveča možnost za spreminjanje travm, dram, bolečine, depresij, občutkov ločenosti..., ki so prisotni v življenju. 

RDEČA NIT DELOVANJA
društva so frekvence 333, frekvence Ponovne povezave -  The Reconnection®, ki so mednarodno uveljavljene in znanstveno priznane.
Ustanoviteljica, predsednica in kreativni vodja društva  je Albina Bosilj, ki je v svojem osemnajsletnem raziskovanju številnih komplementarnih tehnik in ved za osebno rast in razvoj želela pridobljena znanja predati tudi drugim. Ko je šla po poti lastnih sprememb so se ji iz prakse razjasnili številni pogledi, zakaj včasih preprosto ne zmoremo ali ne znamo drugače, odvisno od naše stopnje zavesti oziroma omejujočih prepričanj, ki nas držijo v omejeni percepciji pogleda na svet. Na pot njenega poslanstva jo je popeljalo zanimanje za znanosti o nevidnem, ki posegajo na področja, ki presegajo fizični svet, kot ga zaznavamo s petimi čutili, za vstop in razumevanje višjih stanj zavesti, ki ležijo zunaj materialnega sveta in vsakdanjega dogajanja. Ko se začnemo zavedati te enostavnosti, ki jo imamo v odločitvi in izbiri, prepoznamo tudi povezave, ki nas blokirajo ter vplivajo na naše fizično telo in naše čustveno stanje. Tako je po dolgih letih iskanja prišla v stik s frekvencami Ponovne povezave. Zadnjih šest let pa se dodatno izobražuje preko Access Consciousness®, ki opolnomoča ljudi, da spoznajo, da vedo.

»Kaj lahko naredim ali Sem danes, kar lahko kreira jutri, ki ga želim videti?« 

Delovanje društva Živimo zdravo Povezani vas popelje na  pot zavedanja, kdo vi ste, odkrije v vas vaš skriti potencial, vas opolnomoči, da to izberete in razširjenih kril v svoji moči poletite onkraj omejitev te realnosti. V svobodo, ki ste! 

Edino naložba vase je  resnična naložba v prihodnost!

Predsednica društva
Albina Bosilj