G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 
 • Kaj je Ponovna povezava (The Reconnection™)? +

  Ponovna povezava (The Reconnection™) se je po mnenju znanstvenikov na našem planetu pojavila prvič. Dr. Eric Pearl pravi, da nas ponovno poveže s celostjo naše biti, s tem kar v resnici smo in skozi to s (po)polnostjo Univerzuma. Proces ponovnega povezovanja naše temeljne esence z vesoljem se zgodi s pomočjo povsem nove pasovne širine energije, svetlobe in informacij, ki presega vse omejitve, slabosti in pomanjkljivosti do zdaj znanih energijskih tehnik. Njen obstoj potrjujejo tudi rezultati raziskav v znanstvenih laboratorijih, kot tudi primeri iz prakse. Gre za kompleksen proces ponovnega povezovanja z vesoljem, ki omogoča vračanje v ravnovesje s Ponovno povezavo. Omogoča spremembe, ki niso le fizične, niti le duhovne, niti le mentalne in niti le čustvene... pa vendar presegajo vse to, da vam zagotovijo ravnovesje, ki vključuje razvoj vašega bivanja in bistva!
 • Zakaj bi se sploh morali ponovno povezati? +

  Pomislite za trenutek, kaj učijo prav vsa svetovna verstva. Prav vsa poznajo takšno ali drugačno različico zgodbe o izgonu človeka iz raja. Ljudje smo nekoč uživali privilegij večnega življenja brez bolečine, bolezni, skrbi, trpljenja... in se mu na neki točki odpovedali. Prestopimo za trenutek okvire dogem in pripovedi o tem, kdo nas je zavedel in zakaj smo to storili – zakaj smo se obsodili na »večno trpljenje«. Lahko da je razlaga čisto preprosta. Lahko da je bil izgon iz raja v resnici prekinitev naše povezave s popolnostjo Univerzuma, ki nam je omogočala, da smo živeli dlje, bili bolj v ravnovesju in celoviti? Prvotno so bili meridiani našega telesa, pravimo jim tudi akupunkturne linije, povezani z mrežo linij, ki obkroža planet. Te mrežne linije so bile zasnovane tako, da so se nadaljevale navzven in nas povezale z veliko večjo mrežo, kar nas je povezovalo s celotnim vesoljem. Vendar smo sčasoma povezavo s temi linijami izgubili.
 • Kaj so »nove« aksiatonalne linije? +

  "Nove" aksiatonalne linije, ki jih prinaša ponovna povezava nam omogočijo, dostop do edinstvene ravni vibracij in frekvenc za vračanje v ravnovesje ter nenazadnje za naš razvoj. Aksiatonalne linije so del brezčasnega omrežja inteligence, sistem vzporedno-dimenzionalnega obtoka, ki privlači osnovno energijo za obnovo funkcij človeškega telesa. Ponovna povezava prinaša in aktivira te nove linije ob tem pa omogoča izmenjavo energije, svetlobe in informacij, ponovno povezovanje verig DNK ter vključitev »strun« (vzporedno pojavljajočih – ali vzporednih – ravni obstoja).
 • Kakšno je vzpostavljanje ravnovesja s Ponovno povezavo? +

  Če kaj, potem je pri Ponovni povezavi nemogoče napovedati, kje in kako se bodo začele spremembe. Vse je namreč odvisno od tega, kaj za vsakega posameznika v danem trenutku najprimernejše. Pri Ponovni povezavi je izvajalec Ponovne povezave zgolj katalizator, katerega naloga je povezati klienta v proces vračanja v ravnovesje. Povedano drugače, naloga izvajalca Ponovne povezave je odpreti vrata, odgovornost klienta je, da ima pogum stopiti skoznje. Proces deluje večplastno in na vseh nivojih – na umskem, čustvenem, duhovnem in telesnem. Če je to v danem trenutku za posameznika najprimernejše, ni izginutje bolezni (kot so rak, bolezni povezane z aidsom in druge avtoimune bolezni, multipla skleroza, epilepsija, sindrom kronične utrujenosti, artritisi, prirojene napake in številne druge težave) nič nenavadnega. A to so le možni vidni telesni odzivi. Ponovna povezava pred tem pogosto deluje drugje, globoko v naši duši, umu in psihi. Prav zato se pri delu s Ponovno povezavo ne osredotočamo na simptome, postavljanje diagnoz, usmerjanje na določen problem ali rezultat, temveč na človeka kot celoto. Ponovna povezava nas podpre tam, kjer je za nas v danem trenutku najbolj primerno in na način, ki je v naše največje dobro, da postanemo bolj celostni in zaživimo svoj namen.
 • Kakšna je razlika med vračanjem v ravnovesje s Ponovno povezavo in drugimi energetskimi tehnikami, kot so Reiki, Či gong in druge? +

  Poudarjamo, da vračanje v ravnovesje s Ponovno povezavo ni tehnika. To je prva značilnost oz. razlika, ki ločuje Reconnective healing od drugih oblik, za katere ste slišali. Je oblika, ki se je na našem planetu pojavila povsem na novo. V laboratorijih so pri poskusih znanstveniki ugotovili, da frekvence Ponovne povezave nihajo na povsem novi pasovni širini, ki je prišla semkaj skozi spekter svetlobe in informacij. Ponovna povezava je tista, s katero lahko stopimo v stik s temi novimi ravnmi svetlobe in informacij in te nove ravni svetlobe in informacij so tiste, ki nam omogočijo, da se ponovno povežemo. To je nekaj novega! To je drugačno! To je resnično! Lahko se uravnovesi z vsakim izmed nas! Danes vsi doživljamo nekaj česar se vas večina vsaj malo zaveda. Zdi se nam, da čas teče hitreje in da se širi. Temu prehodu so nadeli mnogo imen. Premik in Premik dob sta dva izraza, ki ju uporablja Gregg Braden. Ta prehod so napovedali Maji, Inki, Hopiji, Nostradamus, Edgar Cayce in kabala (tako judovska kot krščanska). V knjigi Walking Between the Worlds (Hoja med svetovi, op. prev.), Braden opredeli ta premik tako kot čas v zgodovini Zemlje, kot izkustvo človeške zavesti. Premik dob ali preprosto premik, ki ga je mogoče opredeliti s sovpadanjem vedno manjšega planetarnega magnetizma in vedno višjih planetarnih frekvenc, predstavlja redko priložnost za kolektivno preoblikovanje izražanja človeške zavesti. Premik je termin, ki se nanaša na proces pospeševanja Zemlje po poti evolucijske spremembe. In ker so ljudje po svoji izbiri vezani na zemeljska elektromagnetna polja, bodo temu sledili s procesom sprememb na celični ravni. Mnoge tehnike v svetu, ki so prestale preizkus časa, tudi sedaj delujejo prav tako dobro kot vedno – stvar je samo v tem, da imamo zdaj več in da zdaj smo več, zato stare tehnike niso več dovolj. Še vedno so tako dobre, kot so vedno bile, ne ustrezajo pa več okviru naših novih, razširjenih parametrov – tako kot svetilke ne bi bile primerne za avtomobilske žaromete, dasiravno so čisto dobro delovale za konje in kočije. Šibkosti, ki so jim podvržene te tehnike – in ki zahtevajo odstranitev nakita in usnja, prejemnikovo vero ter obrede zaščite za vse vpletene – v novih frekvencah niso navzoče.
 • Pravite, da je Ponovna povezava boljša od ostalih energijskih pristopov? +

  Dr. Eric Pearl odgovarja: »Seveda ne. Tukaj ne gre za boljše ali slabše, gre za ustreznost. Tako kot med vožnjo v svojem avtu po avtocesti na romantično večerjo veste, da soj sveč ne bi bil ravno najprimernejša razsvetljava za prednje luči, bržkone tudi veste, da halogenski žarometi ne bi bili ravno najustreznejša razsvetljava za mizo ob večerji. Zdravljenje s Ponovno povezavo je sedaj tukaj, da nam podari nekaj bolj celovitega in prostranega, saj je zdaj napočil čas, ko lahko imamo nekaj bolj celovitega in prostranega.« Če ponazorimo ta odgovor oziroma ponovno povezavo z analogijo; na različne tehnike, ki jih poznate, poglejte kot na posamezne črke abecede, na primer tehnike C, J, P, K, R. No, in če poznate samo tehniko R, ste pri črkovanju malce omejeni, se vam ne zdi. Če poznate dve tehniki (torej obvladate dve črki), boste imeli že malo več možnosti izbire. A četudi obvladate vseh pet zgoraj omenjenih črk, ste še vedno občutno omejeni v svojem početju, saj je vsaka od teh črk zgolj podnabor abecede. Če pa imate celoten nabor, vseh 25 črk, se lahko sporazumevate v popolnosti, saj sedaj besed ne znate le črkovati, ampak lahko iz njih stkete cele knjige. To je Ponovna povezava.
 • Kako se je najbolje pripraviti in kaj lahko pričakujem med vračanjem v ravnovesje s Ponovno povezavo ali med osebno Ponovno povezavo? Kaj storiti, da bo kar najbolj učinkovito? +

  Bodite v sproščenem vzdušju, ulezite se na hrbet tam kjer vam je udobno, zaprite oči in opazujte. Samo opazujte. Postanite tako opazovalec kot opazovano. Umaknite vaše soudeležene miselne procese in preprosto opazujte, ko je kaj za opaziti in ko ni nič za opaziti. Ležite tam in se predajte, kot če bi preprosto in nepričakovano dobili nekaj časa za počitek. Zgodijo se lahko spremembe vseh vrst, najbolj pa olajšate pot, če izberete stanje pričakovanja in sicer brez pričakovanj ali navezanosti. Ulezite se, sprostite se, zaprite oči in preprosto opazujte. Poudarjam še enkrat - opazujte. Poskušajte popolnoma izprazniti svoje misli ampak ne se pretirano truditi misliti na nič - velikokrat imajo ljudje namreč težave s pojmom misliti na nič. Naš um je vselej v pogonu. Predlagam vam, da preprosto opazite to, kar pritegne vašo pozornost oziroma opozori nase. Na ta način boste omilili stres, ki se navadno pojavi, ko poskušamo ne misliti na nič in ugotovimo, da tega ne znamo storiti. Pozornost preprosto usmerite v svoje telo in ji dovolite, naj potuje skozi vas. Ko boste opazili karkoli kar zaznavate kot občutja izven običajnih okvirov, naj vam to ponudi dovolj gradiva za zaposlitev misli, tako se ne boste izgubili v mentalnih procesih - to lahko in tega ne smeš. Ne poskušajte dihati na noben poseben način, ne vizualizirajte raznih sproščujočih scen ali želenega rezultata, ravnotako ne meditirajte ali ponavljajte raznih manter potihem ali celo na glas torej ne počnite ničesar drugega, kar nisem omenil in kar menite vi ali nekdo drug, da bo pomagalo. Ne bo. Preprosto bo prineslo to, kar lahko storite sami in poseglo v vašo zlitost s polnostjo in resničnostjo izkušnje. In če je temu tako, bi lahko ostali tudi doma. Takrat, ko ste se pripravljeni predati in ko ne poskušate usmerjati ali izboljšati izkustva, takrat, ko spravite vaš ego s poti v dovolj veliki meri, da ne poskušate ničesar olepševati, ste pripravljeni izkusiti to, kar dela vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo tako drugačno, to, kar dela ponovno povezavo tako resnično. Prejmete tisto oziroma pripravljeni ste prejemati tisto, kar je za vas v tem času vašega življenja najprimernejše.
 • Kako bom vedel-a, da je prišlo do uskladitve? Kaj lahko storim, da bo moje telo zaznalo nove vibracije? +

  Saj ste že v procesu doživljanja teh sprememb. Spremembe se dogajajo v vas prav sedaj v tem trenutku. Mnogi takoj zaznajo, da se proces uskladitve, kodiranja in odvijanja znotraj sebe prične že v trenutku, ko prebirate ta vprašanja in odgovore. Drugi pa to najverjetneje že ugotavljate, ali pa boste v kratkem. Po mojih izkušnjah obstajajo trije osnovni načini, kako ljudje opravijo to uskladitev, ta preskok za prilagoditev novih frekvenc: a) Spremembe pri sebi lahko zaznate skoraj na samem začetku – novi občutki toplote, čuden občutek v glavi in rokah, ko že prvič slišite za Ponovno povezavo ali vidite knjigo v trgovini. b) Spet pri drugih se vaš proces lahko prične po tem, ko knjigo vzamete v roke in jo pričnete brati. Te stvari, ki se dogajajo, lahko zaznavate med prebiranjem knjige ali teh vprašanj in odgovorov. Z zatopljenostjo v knjigo postajajo vaši občutki vedno bolj očitni. c) Nekateri od vas pa boste zaznali te občutke šele nekoliko kasneje – po treh dneh, po treh tednih, lahko tudi kasneje.
 • Deluje vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo samo na telo ali prav tako deluje na mentalni, čustveni in duhovni nivo? +

  Ponovna povezava nas povrne v ravnovesje. Izziv slehernega harmoničnega stanja je kombinacija telesa, uma, duha, čustev (in bržčas še česa drugega, za kar nimamo imena). To stanje preprosto opredelimo glede na prevladujoče značilnosti. Vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo ne zdravi posebej ničesar. Če si v navzočnosti procesa dovolite ponovno uravnovesiti, kot to stori mnogo ljudi, se uravnovesite. Preprosto se.
 • Kakšni so uspehi zdravljenja pri posameznih specifičnih boleznih? +

  Tukaj je pomembno da razumete, da nas lahko obiščejo trije ljudje z isto diagnozo in istim naborom simptomov ter prejmejo tri različne nabore rezultatov. Vsak prejme tisto in tam, kar je v danem trenutku zanj najprimernejše. Nekaj največjih in najpresunljivejših rezultatov, ki smo jim bili priča, se je zgodilo v primerih, ko izvajalec Ponovne povezave ni vedel popolnoma nič o tem, s čim se spopada klient. Kot pravi Eric, pogosto je za izvajalca Ponovne povezave bolje, da ve čim manj o tem, kaj je narobe s klientom. In medtem ko izjemno veliko ljudi doživi rezultate, ki se manifestirajo v fizični obliki takoj in so trajni, se zgodi, da pri nekaj ljudeh ni vidnega prepoznavnega odziva. Pri mnogih se rezultati pojavijo v nekaj dneh ali tednih. Pri nekaterih se ne. Večina rezultatov je trajnih. Nekatera se takoj pojavijo v polnosti, druga se razvijejo sčasoma. Vedno pa je vzpostavitev ravnovesja vaše in ostane z vami.
 • Koliko obiskov bom potreboval(a)? Kako dolgo traja, da izginejo težave? +

  En obisk – morebiti že en del enega obiska – bo morda več kot preveč. Na splošno je priporočljivo razmisliti o treh srečanjih. In čeprav je vsako srečanje posebno, ljudje pogosto poročajo, da je prav tretje srečanje nekaj izjemno posebnega. Do sprememb pride v trenutku. Čas je potreben za to, da se oseba odloči sprejeti ravnovesje . Če po prvem, drugem ali tretjem srečanju ne prejmete tega, kar iščete, je čas, da to pustite za seboj in pustite stvarem, da se same razvijejo. Če do tretjega srečanja ne prejmete ničesar, morda vzpostavitev ravnovesja s ponovno povezavo ni prava pot za vas, da prejmete to, kar iščete v tem trenutku vašega življenja. Da ponovimo, morda se boste želeli osvoboditi in pustiti čemurkoli, kar bi se lahko zgodilo, da se zgodi. Morda se boste odločili vrniti čez tri mesece, šest ali celo osemnajst mesecev. O nekaj novih srečanjih bi jaz razmislil samo, če: a) v vašem življenju nastopijo nove okoliščine ali b) ste doživljali jasen, prepoznaven in dosleden napredek po prvih treh obiskih in je videti, kot da bi se dalo storiti še malo več. V teh dveh primerih bi jaz razmislil o ponovnih srečanjih. Po tem, bi to znova želel pustiti za seboj in pustiti času čas. Pri vračanju v ravnovesje s ponovno povezavo ne gre za redne obiske ali izboljšave. Ni vam treba prihajati na tedenska srečanja ali tega početi na kakršni koli redni osnovi. Po vašem obisku ali obiskih, imate vaše spremembe, vaše ravnovesje, vaš razvoj v lasti. To vse je vaše. Nihče vam tega ne more vzeti. Nikoli.
 • Ali se lahko vsakdo nauči vračanja v ravnovesje s Ponovno povezavo? +

  Vsi imamo sposobnost prenašanja teh novih frekvenc. To ni dar za nekaj izbranih ljudi – guruje ali svete (po splošno sprejetem mnenju) može ali žene. To je dar tega časa. Inteligenca in modrost, ki ju potrebujemo, sta že na svojem mestu. Te frekvence so tako stare kot nove. Stare so zato, ker prihajajo iz vesolja, nove zato, ker se na tem planetu pojavljajo prvič. To naj bi bile frekvence, ki jih na Zemlji doživljamo povsem prvikrat. Čeprav si je iz nekega razloga vesolje izbralo posaditi seme te energije v dr. Pearla in začeti s procesom krepitve frekvenc, je videti, kot da z vsakim dnem del tega pojava postane vedno več ljudi. S tem dvigujemo našo skupno raven zavesti. Vsak teden se vračanja v ravnovesje s ponovno povezavo na seminarjih uči na stotine ljudi z vseh koncev sveta in iz vseh vrst ozadij – medicinskih in nemedicinskih, duhovnih in neduhovnih, metafizičnih in nemetafizičnih, novodobnih in nenovodobnih. Ti ljudje prihajajo iz vseh vrst poklicev ter demografskih in družbeno-gospodarskih razredov. Videti je, kot da se lahko ljudje zgolj z navezovanjem stika z Ericom skoraj hipoma uglasijo s to sposobnostjo ali se je navzamejo. In večina udeležencev seminarjev, če ne že vsi, lahko ob uspešnem zaključku seminarja začnejo izvajati Ponovno povezavo.
 • Vem, da je veliko drugih izvajalcev Ponovne povezave, ampak ali ni bolje iti do vira? Ali se ni bolje osebno sestati z dr. Ericom Pearlom? +

  Glede na to, da je dr. Pearl zelo zaseden in ima zelo malo časa za privatne obravnave. Vendar pa obstaja na tisoče visoko usposobljenih izvajalcev, ki jih je Erik usposobil in ki nudijo obravnave enako kot on. Te osebe dosegajo enako dobre obravnave kot dr. Pearl, so veliko bolj dosegljivi in lažje dostopni. S tem se vaš strošek bistveno zmanjša. Informacije glede izvajalcev, ki delujejo na vam najbližji lokaciji, najdete na uradnih spletnih straneh Reconnection-a v zavihku Practitioner Directory. Ta on-line imenik vsebuje seznam izvajalcev na svetu pri katerih beležimo izredne uspehe in vam jih toplo priporočamo.
 • VEM, da obstajajo drugi »izvajalci«, pa vendar, ali ni osnovni vir najboljši? Ali ne bi bil uspeh pri dr. Ericu Pearlu največji? +

  Kot se zdi, ima že sama interakcija z Erikom tak vpliv, da se ljudje skoraj v trenutku uskladijo/osvojijo to sposobnost.Vedite, da je vir bog, ljubezen in/ali vesolje – sami izberite besedo. Dr. Eric Pearl je zgolj plovilo, skozi katerega je ta dar prišel na ta svet. Vir je vselej z vsemi nami.
 • Ali lahko ob Ponovni povezavi opustim zdravljenje, ki mi ga je predpisal zdravnik? Mi lahko zagotovite uspeh pri vračanju v ravnovesje s Ponovno povezavo? Bodo moje težave izginile? +

  Lahko se zgodijo spremembe vseh vrst, vendar Ponovna povezava ni zdravljenje v klasičnem pomenu besede. Je proces ponovnega povezovanja s celostjo naše biti in s popolnostjo Univerzuma. Deluje večplastno (na umskem, čustvenem, duhovnem in telesnem področju) ter na način, ki je v danem trenutku za posameznika najprimernejši. Prav zato izvajalec Ponovne povezave ne postavlja nobenih medicinskih ali drugih diagnoz, ne obravnava specifičnih zdravstvenih problemov, niti ne daje obljub ali zagotovil. Izvajalec Ponovne povezave ni zdravilec, ni tisti, ki zdravi, je zgolj katalizator, katerega naloga je povezati klienta v proces vračanja v ravnovesje, v katerem odločitev o tem, kakšno bo to ravnovesje, sprejmeta klient in Univerzum sama. Povedano drugače, naloga izvajalca Ponovne povezave je odpreti vrata, odgovornost klienta je, da ima pogum stopiti skoznje. Iz izkušenj sicer vemo, da je lahko Ponovna povezava izredno učinkovita pri odpravljanju najrazličnejših tegob, saj nas podpre tam, kjer je za nas v danem trenutku najbolj primerno in na način, ki je v naše največje dobro, da postanemo bolj celostni in zaživimo svoj namen. Vendar ne nadomešča pristopov uradne medicine. Odgovornost vsakega posameznika je zato, da še naprej sledi navodilom za zdravljenje in zdravniško oskrbo, ki mu jih je predpisal njegov zdravnik.
 • 1