G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

»Kar delate vi (izvajalci Ponovne povezave, op.p.), je premik človeštva."
Dr. Konstantin G. Korotkov, 
namestnik direktorja Zveznega raziskovalnega inštituta za telesno kulturo v Saint-Petersburgu, predsednik Mednarodne zveze za medicinsko in uporabno Bioelektrografijo, profesor za računalništvo in biofiziko na Zvezni univerzi za informacijsko tehnologijo, mehaniko in optiko v Saint-Petersburgu


NOVA KNJIGA:
Science Confirms Reconnective Healing – dr. Konstantin Korotkov - Znanost potrjuje delovanje Zdravljenja s ponovno povezavo (angl. prevod)

Ruski znanstvenik dr. Konstantin Korotkov je med drugim začetnik znanstvene panoge imenovane Elektrofotonika, ki znanstvenikom omogoča vpogled v človeško energetsko polje, kar je podlaga za lažje diagnosticiranje telesnih neravnovesij in motenj. V več kot tridesetih letih raziskav je o svojih ugotovitvah objavil preko 200 referatov in patentiral 17 izumov na področju biofizike.

Napisal je tudi devet knjig, ki so prevedene v več svetovnih jezikov. Sedaj je izpod njegovega peresa izšla še nova knjiga o Ponovni povezavi z naslovom: Science Confirms Reconnective Healing (Znanost potrjuje delovanje Zdravljenja s ponovno povezavo - ang. prevod).

V knjigi dr. Korotkov opisuje rezultate različnih poskusov in kliničnih testiranj učinkov Reconnective Healing-a. Kar triletno proučevanje tega fenomena je pokazalo statistično pomemben pozitiven vpliv na funkcionalno stanje ljudi, njihovo humoralno dejavnost in telesno pripravljenost ter odziv na obremenitve. Raziskave so dale potrditve glede trajnega učineka Reconnective Healing-a  ter njegov pomen za zdravje ljudi in dobro počutje. Ugotovitev znanstvenika dr. Korotkov je, da čeprav Ponovna povezava ne deluje na temelju sproščanja, zmanjšuje tako stimulacijo simpatičnega kot parasimpatičnega avtonomnega živčnega sistema, še posebej, ko je oseba med procesom v stanju čustvene nenavezanosti, notranjega miru in povečanega zavedanja toka subtilne energije. Ti fiziološki odzivi so v skladu s principi Ponovne povezave, ki temeljijo na zaznavanju in kinestetični interakciji z energijskim poljem ter omogočajo pasiven pretok energije skozi telo.

Eden od posebnosti učinkov Ponovne povezave je tudi prestukturiranje polja v prostoru, kjer poteka proces, ki vpliva na vse prisotne.

Knjigo Science Confirms Reconnective Healing v angl. jeziku – dr. Konstantin Korotkov – lahko naročite tukaj

Zanimivost: V sklopu nedavnih raziskav, ki so jih pod vodstvom dr. Konstantina Korotkova opravili v Rusiji, so Ponovno povezavo učili skupino zdravnikov, raziskovalcev, terapevtov in olimpijskih športnikov. Rezultati so bili presunljivi!