G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Dr. Eric Pearl

"Postanite eno z drugo osebo in nato zdravite sebe. Z zdravljenjem sebe zdravite druge. In z zdravljenjem drugih zdravite sebe. Ponovno se povežite. Zdravite druge. Zdravite sebe. Nekatere stvari je težko pojasniti. Čudeži govorijo sami zase."

dr. Eric Pearl

»Če imate srečo, bo zdravljenje prišlo v obliki, ki ste jo pričakovali, če pa imate res srečo, bo prišlo v obliki, o kateri niste upali niti sanjati – na način, ki ga ima Univerzum v mislih posebej za vas.«

dr. Eric Pearl


Uspešen ameriški kiropraktik iz Los Angelesa, Dr.Eric Pearl se je z novimi frekvencami prvič srečal leta 1993, ko je izkusil povezavo meridianov oz. aksitonalnih linij in pod njegovimi rokami so se kmalu zatem začela dogajati čudežna ozdravljenja - predvsem pri ljudeh, pri katerih medicina ni mogla pomagati. Ta proces je poimenoval Ponovna povezava – The Reconnection™

O njem se je pogosto govorilo kot o kiropraktiku za zvezdnike, med pacienti pa je veljal za izjemno uspešnega in priljubljenega zdravnika. Učil se je pod okriljem mojstrov kot sta dr. Virgil Chrane in dr. Carl Cleveland st. in je bil eden redkih, ki je konvencionalen kiropraktičen pristop združil s čistimi, izvornimi in vse prej kot izgubljenimi kiropraktičnimi tehnikami. Eric je svojo kiropraktično dejavnost  izjemno uspešno vodil 12 let, dokler nekega dne njegovi bolniki niso začeli pripovedovati o tem, da so na sebi čutili njegove roke – čeprav se jih ni fizično dotaknil. Kmalu zatem so začeli poročali o čudežnih izginotjih raka, bolezni, povezanih z aidsom, epilepsije, sindroma kronične utrujenosti, multiple skleroze, revmatoidnega artritisa in osteoartritisa, deformacij ob rojstvu, cerebralne paralize in drugih resnih tegob. Vse to se je zgodilo, ko je Eric preprosto podržal roke blizu njih – in vse to se nadaljuje še danes.

Zgodbe njegovih pacientov so bila doslej zabeležena v šestih knjigah, kamor sodi tudi Ericova mednarodna uspešnica Ponovna povezava: Zdravi druge, zdravi sebe (The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself), ki je bila prevedena v več kot 36 jezikov!

Eric in Ponovna povezava vzbujata veliko zanimanja pri vrhunskih zdravnikih in raziskovalcih v medicini. Na prošnjo Andrewa Weila, dr. med, je Eric nagovoril številne zdravnike v bolnišnicah in na univerzah po vsem svetu, med drugim v bolnišnici Jackson Memorial Hospital, kalifornijski univerzi UCLA, bolnišnici Cedars-Sinai Medical Center, bolnišnici VA Hospital, univerzi Minnesota, medicinski fakulteti univerze v Miamiju in na univerzi Arizona. Trenutno se pod vodstvom priznanih raziskovalnih znanstvenikov, kot so dr. Gary Schwartz, dr. William Tiller in drugi, na več mestih razvijajo raziskovalni programi.

Eric o svojem delu govori v številnih televizijskih oddajah v Združenih državah Amerike in po vsem svetu, bil je povabljen na govor v palačo Združenih narodov, predaval je v polni dvorani Madison Square Garden, njegovi seminarji so bili objavljeni v mnogih publikacijah, med drugim tudi v časniku The New York Times.

Eric vse leto izjemno veliko potuje po svetu in s ponovno povezavo na naš planet prinaša svetlobo in informacije. Uči nas, kako aktivirati in uporabiti ta nov, vseobsegajoč spekter evolucijskih frekvenc, ki nam omogoča povsem preseči raznovrstne »tehnike« ter se dotakniti ravni vračanja v ravnovesje onkraj vseh, ki se jih je doslej lahko kdorkoli dotaknil!  Do sedaj je Eric izučil več kot 70.000 izvajalcev ponovne povezave v več kot 70 državah in spodbudil njihovo spontano brstenje po vsem svetu.

Vir: TheReconnection.com