G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Energetski reading

Se počutite ujeti v težavah iz katerih ne vidite izhoda?
Ste počutite osamljeni, zapuščeni, prizadeti?
Se vedno znova sprašujete: »Zakaj?«
Iščete izhod?
Pot iz »kroga« v katerem smo se znašli, vedno obstaja, le mi sami, ki smo preveč miselno in čustveno vpleteni je ne vidimo vselej...
Ko začutimo, da tipamo v temi, ko iščemo pot pa je ne najdemo, je vedno dobro prositi za vpogled nekoga, ki ni vpleten.
Spoznanje, da smo si sami izbrali to življenje v tem času in prostoru nam daje zavedanje, da smo si začrtali tudi možne poti za izvrševanje našega poslanstva, prav v tem žiljenju, tukaj in zdaj!

Dovolimo si, da vsi naši notanji potenciali pridejo na plan, da smo v naši polni notranji moči, povezani z popolnostjo Univezuma, da smo tukaj in zdaj!

Kaj je energetski reading?
Obravnava traja cca 1 uro. Pred obravnavo se z osebo pogovorim, katero področje življenja je v danem momentu najbolj pereče oziroma tisto, ki je pripravljeno na reševanje.
Energetski reading je lahko osebna obravnava ali se izvede tudi na daljavo.

Kako je to mogoče?
Ker sem hkrati, kot mi vsi, povezana z Univerzalno zavestjo, lahko izvem tudi, kaj je dobro za druge. Individualna zavest, moj Višji Jaz, je namreč le holografski del univerzalne zavesti, ki predstavlja vse, kar obstaja.

Je postopek, s katerim se pomaga posamezniku najti odgovore na svoje življenjske dileme in težave. Namen je, da svoje težave ozavestite in odpravite sami. To pa posamezniku da moč, da sam postane svoje sreče kovač in je tako karseda pripravljen za nadaljnje izzive v življenju.

Tu je nekaj področij, ki jih najpogosteje izboljšujem skupaj z vami:

  • Osebni in duhovni razvoj;
  • Medosebni odnosi;
  • Identifikacija in odstranjevanje blokad in strahov;

Za prijave na Energetski reading - uvid in več infromacij me kontaktirajte na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.