G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Skrivnosti vode

Skrivnosti vode - Water: Top Secret Masaru Emoto - Wather Crystal Healing

Vodne molekule dr. Masaru Emotojev Experiment, video: tukaj

Večina ljudi se prvič slišal Dr. Emoto leta 2004. V dokumentarnem slogu filma, so prikazani izsledki energije misli na vodo. Njegova osrednja predpostavka je navedla, da lahko ljudje vplivajo na obliko in molekule vode samo z zavestnim namenom. Prikazuje na dva načina: najprej s prikazom slike molekul vode od jezu Fujiwara, pred in po tem, ko so bili blagoslovljeni z molitvijo menihov. Nato kaže vpliv etiketiranja steklenic z destilirano vodo z mislimi. Nekatere steklenice imajo pozitivne misli, drugi pa so negativne narave.

Nastala oblika, barva in struktura vodnih kristalov kaže označeno variacijo. Voda iz steklenice, ki so bile označene s pozitivnimi sporočili so zapletene strukture, svetleči, diamantni odsevi. Tiste, ki so označene z negativnimi mislimi so deformirane, propadle strukture s črnimi luknjami in rumeno obarvanimi robovi.

Se je tudi že na vaši polici  znašla steklenička, kozarec ali vrč s simbolom ali vgravirano kodo,  ali morda kristal, ki naj bi poskrbel, da  pijete  živo vodo ...?

Preprosto, a učinkovito si lahko »programiramo« vodo tudi sami  s ponavljanjem  afirmacij, podobno kot v Emotovih eksperimentih. Vsakič preden začnete piti, objemite kozarec z rokami in si iz globine duše zaželite nekaj dobrega zase, kar ne sme škodovati nikomur drugemu. Predstavljajte si, kako energija srca teče skozi dlani in energizira vodo. Vaša voda postaja programirana prav za vas. Nekajkrat ponovite afirmacijo in počasi popijte vodo, medtem ko si predstavljate, kako prinaša blagor celemu telesu.

Raziskave so pokazale, da je frekvenca molitevvseh ver v vseh jezikih ista, okoli 8 Hz, kar ustreza temeljni elektromagnetni frekvenci Zemlje. Zato molitev oblikuje vodo v harmonično strukturo. Pred pitjem ali preden začnemo jesti povejte kratko molitev in nikoli ne jejte slabe volje ali jezni, tudi takšni družbi se za mizo izogibajte, ker to neposredno vpliva na vaše telesne tekočine in zdravje.

Vodo lahko tudi posvečamo, kar je znano v vseh religijah in je eden od najstarejših načinov informiranja vode. Blagoslovljena voda, posvečena v cerkvi ali na svetem kraju, ima izrazito stabilno strukturo in 10 gramov take vode prenaša lastnosti 60 litrov navadne.

Vodo lahko programirate z izpostavljanjem Soncu, polni Luni, čistite jo z gorskim kristalom, predvajajte ji glasbo, kot je Emoto, berite ji pesmi. Bodite ustvarjalni.